ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣ ΠΡΩΤΕΑ

Με το δεξί μπήκε ο καινούργιος χρόνος για το Αθλητικό Σωματείο του στίβου  ΠΑΣ ΠΡΩΤΕΑΣ Αλεξανδρούπολης, ο  Πρόεδρος & τα Μέλη του Δ.Σ της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΝ.  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ στην ετήσια κοπή της πίτας βράβευσαν  τους 3 πρώτους – τες αθλητές - τριες που διακρίθηκαν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα στίβου για το 2016.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017.  Από τον ΠΑΣ ΠΡΩΤΕΑ Αλεξανδρούπολης βραβεύθηκαν στην κατηγορία των Παμπαίδων ο ακοντιστής μας Κωνσταντινίδης Χρήστος, ο οποίος  διακρίθηκε στην 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου για το 2016. Επίσης βραβεύθηκε στην κατηγορία των Παμπαίδων ο δισκοβόλος μας Κανοντζιάν Χρήστος, ο οποίος διακρίθηκε στην 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου για το 2016.



 Από αριστερά ο  Κωνσταντινίδης Χρήστος, στο κέντρο ο  πρόεδρος του ΠΑΣ ΠΡΩΤΕΑ Κοντοστάθης Χρήστος και στα δεξιά ο αθλητής Κανοντζιάν Χρήστος.












Το Δ.Σ. του Σωματείου μας συγχαίρει τους αθλητές και προπονητές τους για την προσπάθεια που κατέβαλλαν όλη αυτή την χρονιά, το πάθος και η θέληση που επέδειξαν στους αγωνιστικούς χώρους φέρνει πάντα αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου